sunnuntai 15. tammikuuta 2012

videotutoriaali

sunnuntai 15. tammikuuta 2012
Arvonta postaukseen moni on kommentoinut, että haluaisi mun tekevän videon. No, tässä tulee ihan eka videoni, jossa näytän mun tyylin tehdä liukuvärjäys. Mun piti tää jo aiemmin tänään postata, mutta lataus kesti vähän kauan...
Jos joku ihmettelee mikä toi väline on, jolla mä liukuvärjäyksen toteutan, niin se on eurolla ostettu kirjakaupasta. En tiedä mihin tarkotukseen sitä kuuluis käyttää, mutta musta sillä saa toteutettua kivasti liukuvärjäyksen :)Miltä video näytti? Kannattaako mun tehä jatkossa lisää? :)

12 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kiva tutoriaali! :) Kannattaa tehdä.

Jonna kirjoitti...

Kiitos paljon! Täytyykin jo miettiä minkä videon tekis seuraavaksi :D

Anonyymi kirjoitti...

lisää vain! olisi kiva nähdä joku video tai sitten iha vain kuvin ja sanoin, miten hoidat käsiäsi, kynsiäsi, kynsinauhojasi? niinkuin mitä tuotteita, mitä teet päivittäin, miten pysyy noin hyvässä kunnossa yms? (:

Jonna kirjoitti...

Kiitos ehdotuksesta! Mun mielestä tätä on joku muukin joskus toivonut, joten uskon että sellasen tuun tekemään jossain vaiheessa :)

Ria kirjoitti...

Tosi kiva video! Kannattaa kyllä tehdä noita jatkossakin :) Ite ainakin tykkään kattella videotutoriaaleja kun näkee tasan tarkalleen miten toinen on kynnet tehnyt ja saa samalla vinkkejä miten itsekin voisi tehdä :)

Jonna kirjoitti...

Kiitos paljon! Tuun varmasti tekemään videoita jatkossakin. Itsekin tykkään kattoa videotutoriaaaleja :)

emma kirjoitti...

onpa kivoja postailuja sulla! ja viedokin toimii :)

Jonna kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tutoriaali on selkeä ja hyvä mielestäni :)

Jonna kirjoitti...

Kiva kuulla, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tuto, jatkossakin ois kiva katella :) Ite teen liukuvärjäyksen kolmella värillä ja meikkisienellä, mutta kyvä noinkin!

Jonna kirjoitti...

Kiitos, tuun varmasti tekemään videoita jatkossakin :) Mäki teen yleensä liukuvärjäyksen kolmella värillä, mutta nyt tein kahdella :)