keskiviikko 15. elokuuta 2012

HELLO KITTY

keskiviikko 15. elokuuta 2012
Bloggailu jäi kesälomalla todella vähälle, koska en jaksanut keskittyä kynsiin kauheasti. Kynnet oli kuitenkin aina lakattuina, mutta yleensä sen verran tylsästi, etten halunnut niitä kuvata. Nyt kun arki on taas alkanut alan koristelemaan kynsiäkin enemmän.
Ennen kuin aloin kirjoittaa tätä postausta, muokkasin ulkoasua. Tein tästä tosi simppelin ja neutraalin. Tykkään tästä, vaikka ulkoasu onkin vähän väritön. Kynnet kuitenkin tuovat sitten postauksien mukana sitä värikkyyttä. Nyt saan myös kuvat laitettua kivan kokoisina :)

Ajastelen tässä postauksia usealle päivälle, jotta saan postattua kaikki kynnet, joita nyt on kameraan kertynyt. Ensimmäisenä vuorossa Hello Kitty -kynnet, jotka tein siskolleni. Hello Kitty -kynsiä ei olekaan vielä blogissani esiintynyt. Törmäsin näihin kynsiin ja halusin kokeilla toteuttaa samanlaiset.


Kynsissä on tavallinen ranskalainen manikyyri ja nimettömien tippeihin tein Hello Kittyn kasvot. Päiden päälle laitoin pinkit akryylirusetit. Käytin tipeissä Color Clubin Tree Hugger:ia, joka sopii hyvin ranskalaiseen manikyyriin, koska se ei ole ihan vitivalkoista.
Kynnet onnistuivat ihan hyvin ja siskokin oli tyytyväinen. Mitä te tykkäätte? :)

2 kommenttia:

CaraMia kirjoitti...

Aivan ihanat! Teen itelleni harvoin perusranskiksen, kun kaipaan jotain ekstraa. Tässä oli kiva idea! :)

Jonna kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Itsekään en usein perusranskista tee, koska haluan myös jotain ekstraa kynsiini. Pidin kanssa ideasta paljon :)