maanantai 5. marraskuuta 2012

PIRTEÄT KUKKAKYNNET

maanantai 5. marraskuuta 2012
Pitkästä aikaa tulin taas postailemaan. Mun on paljon tehnyt mieli laittaa kynsiä, mutta aika ei vaan tunnu riittävän. Mä olen lakannut kynsiä niin tylsästi, ettei ole edes innostanut niistä postata... Mun pitkät ja terävän malliset kynnetkin on jo historiaa. Pitkään mulla ne oli, mutta oliko se viikko vai kaksi sitten, kun poistin lakkoja huomasin, että yksi kynsi oli lohjennut tosi alhaalta. Kun paikkauksetkaan ei auttanut päätin sitten lyhentää kaikki kynnet. Ihan kivaa vaihtelua tää on, mutta kyllä tykkään silti pidemmistä kynsistä. Eilen mulla oli paljon aikaa, niin päätin tehdä ihan mun näköset kynnet. Näitä tuli jossain vaiheessa tehtyä usein :)

 
Lakaksi valkkasin tietty Dependin 054:n ja koristeiksi 3D-ruusut ja -lehdet sekä strassit. Dependiä riitti tälläkin kertaa pari kerrosta. Koristeiksi tein siis keltaisia ja tummanpinkkejä ruusuja sekä vihreitä lehtiä. Laitoin niitä vasemman käden pikkurillin-, keskisormen- ja peukalonkynteen sekä oikean käden etusormen- ja nimettömän kynteen. Vihreitä, pinkkejä ja keltaisia strasseja laitoin samoihin kynsiin. Päällyslakkana käytin Evelineä.
 
Kynsistä tuli musta kivat ja pirteät. Ei ne ehkä ihan tähän vuodenaikaan sovi, mutta ei se haittaa :)
 
Oli muuten tosi kivaa huomata, että uusia lukijoita oli ilmestynyt blogiani lukemaan tauostani huolimatta. Uudet seurailijat ovat aina tervetulleita! :-)


8 kommenttia:

tytti00 kirjoitti...

Ihanan värinen lakka=)! Mutta missä sinä oooolet!!?;))

Chiki Dang kirjoitti...

ihanat kynnet :) käy hei muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

Jonna kirjoitti...

tytti00: Eikö ookin! :) On ollu vähän lakkaus into hukassa, enkä oo jaksanut sen takia bloggailla :( Pitäis kyllä ryhdistäytyä...

Chiki Dang: Kiitos! :) Täytyykin käydä kattelemassa :)

tytti00 kirjoitti...

No eihän innon ja ideoiden puuttumiselle mitään mahda, niitä odotellessa:) Tämä on muuten ensimmäinen lukemani blogi, innoitti tekemään omankin:D Kiitos, ja toivottavasti taas pian teet oikein näyttävän comebackin!!!;))

Jonna kirjoitti...

tytti00: No se on totta joo :) Tosi kiva kuulla, että innostuit tekemään oman blogin mun blogista inspiroituneena! =) Kyllä mun pitäis se comebacki tehä nyt kyllä... :)

Prunella kirjoitti...

Sinulle on pieni haaste blogissamme: http://40kyntta.blogspot.fi/2013/01/125-number-11-challenge.html

Anonyymi kirjoitti...

Ι am cuгious to find out what blog system you hаve been usіng?
I'm experiencing some minor security problems with my latest blog and I would like to find something more risk-free. Do you have any solutions?

Feel free to visit my weblog geschenk taufe
Also see my website: Taufgeschenke

Puspita Nilam Hapsari kirjoitti...

cute nail art dear!
love the color so much :D

new nail art post on my blog, follow if you like :)
http://inathaita.blogspot.com