sunnuntai 28. elokuuta 2011

yhdet kynnet ja ostoksia

sunnuntai 28. elokuuta 2011
Lakkasin just kynteni, mutta niitä en esittelekään vielä tässä postauksessa, vaan sen sijaan näytän perus ranskalaisen manikyyrin, jonka tein äidilleni eilen :)


Ranskiksessa käytetty valkoinen on Coloraman French White, nude Evelinen 267 ja päällyslakka Seche Viten pikakuivattaja.


Sitten ajattelin vielä näyttää ostoksia.
Yksi ostoksista on ihan Suomesta, mutta sitten toiset Ebaystä tilattuja.

Eli halusin ostaa tuota Freemanin käsikuorintaa, joka on tarkoitettu tietty käsille, mutta myös kynsinauhoille. Hintaa tolla 125 ml:n purkilla oli vähän vajaa 4€.
Oon nyt kerran kokeillut tätä kuorintaa ja kyllä tuntu toimivan, tuli tosi pehmoset kädet, eikä kynsinauhatkaan huonoilta näytä :)

Sitten tuli tilattua nyt jo lisää Seche Viteä, vaikka toinenkin on vasta avattu :D
Toi on vaan niin toimivaa tavaraa ja se tuli kätevästi tilattua siinä samalla.

Ja vielä kynsinauhaöljyjä kuusi kappaletta. Tuoksuiltaan öljyt ovat laventeli, ruusu, jasmiini, hunaja persikka, mansikka ja omena.


Tilasin Ebaystä yhteensä kahdeksan juttua, eli tulen ostoksia esittelemään varmaan ensiviikon ja sitä seuraavankin viikon aikana :)

Ja näistä mun kynsistä postaan ehkä jo huomenna.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OPI:lla ei oo oikeesti kynsinauhaöljyjä,siis tommosia,vaan noi on jotai pirattituotteista tuotteista,joita ei oikeesti oo. Ihan toimivia kyllä (itellä just noita samoja),mut ei siis oikeesti OPIa eli ns. kallista merkkiä.

Jonna kirjoitti...

Okei, kyllä mä sen vähän arvasinkin ku oli niin halpoja :)