perjantai 2. maaliskuuta 2012

inspiroidu koruista -teemaviikko: päivä 5

perjantai 2. maaliskuuta 2012
Teemaviikon viides päivä menossa ja odotan jo innolla teemaviikon viimeistä päivää.
En odota sitä siksi, että tää loppuis vaan sillon on luvassa mun ehdottomasti lemppari kynnet ja samalla tuto niistä :-)
Ennen sitä on kuitenkin vielä huomiset kynnet, sekä nyt seuraavaksi esittelyyn tulevat kynnet, joihin inspiraatio tuli korviksista.

Oikeastaan sisko sai näistä korviksista vain sen idean, että voisin tehdä nimettömiin samantyyliset perhosensiivet, kuin nämä, jotka tein kesällä. Nyt siivet onnistuivat mielestäni paremmin, mikä voi johtua siitä, että nyt oli käytössä akryylimaaleja.
Värimaailma kynsissä on ihan vaan keksitty, paitsi on kynsissä käytetty ihan pikkuisen hopeaakin :)


Näistä kynsistä olis tullut ehkä hienommat, jos ranskikset olis olleet jonkun muun väriset, vaikka mustat.


Muissa kynsissä on ihan tavallinen ranskalainen manikyyri ja nimettömissä sitten on nuo siivet :)

Ranskalaisen manikyyrin alla on käytetty Goshin Basea, joka on ranskikseen juurikin tarkoitettu. Tipeissä sitten Color Clubin Tree Hugger, joka on tosi hyvä lakka ranskalaiseen manikyyriin, koska se ei oo ihan vitivalkoinen. Perhosensiipien hopeiset pisteet on tehty dotting toolilla käyttäen Casuellen hopeaa lakkaa. Pinkkiä glitterilakkaa on siipien alimmassa pinkissä osiossa. Siipiin käytin mustaa akryylimaalia sekä punaista, josta sekoitin pinkkiä valkoisen avulla. Päällyslakkana käytössä Seche Vite.

Ei kommentteja: