sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

shimmerisiä glittereitä

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012
Osallistuin MiMaxin kilpailuun, eikä mulla ollut kynsiin mitään ideaa.
 Ensin valitsin lakkahyllystä lakan, jota en ollut koskaan ennen käyttänyt ja sitten mietin, että tekisinkö ranskikset vai ehkä kuitenkin liukuvärjäykset.
Päädyin sitten liukuvärjäykseen ja koristeiksi halusin kokeilla tähtiä, jotka on tarkoitettu enemmänkin askarteluun. Tähtien kaveriksi valitsin myös pieniä ja isoja glittereitä.

Käytin liukuvärjäykseen ensin NeedMe:n lohenpunaista lakkaa, joka osottautui tosi hyväksi lakaksi. Se peitti tosi hyvin ja kuivu nopeasti. Töpöttelin NeedMe:tä noin puolen kynnen verran.
Yssyn tosi shimmerisellä lakalla jatkoin liukuvärjäystä. Sitä töpöttelin NeedMe:n rajalta kynsien juuriin saakka. Liukuvärjäyksen jälkeen koristelin kynnet glittereillä.
 Ja sitten jostain kumman syystä sain idean, että laitan Flormarin vaaleanpunaista shimmerilakkaa koko kynsille, eli siis myös glitterien päälle. Ihan hauska lopputulos siitä onneksi tuli :D
Kynnet viimeistelin Seche Vitellä.


En pitänyt näitä kynsiä varmaan päivästä enempää, koska tähdet ottivat joka paikkaan kiinni.


Edellispäivänä lyhensin taas kynsiä aika paljon. Ne oli kasvaneet sen verran, että ne oli jo melko kaarevat. Eilen sitten lakkasin kynnet ja tänään vielä koristelin. Näillä mun on tarkotus osallistua kilpailuun myöskin. Kivaa, kun on niin paljon lakkauskilpailuita käynnissä! :)

5 kommenttia:

Anzq kirjoitti...

Tosi kauniit koristelut. (: Kyntesi on muutenkin ihan superkauniit ja hyvässä kunnossa. :) Omani ovat nyt niin lyhyet että ällöttää...

Jonna kirjoitti...

Kiitos tosi paljon =) Mulla kynnet pysyy aina ihmeen hyvässä kunnossa, mutta sitten niistä tulee tosi kaarevat kun ne kasvaa tarpeeksi. Sitten yleensä joudun niitä lyhentämään, kun muuten ne lohkeaa helposti... Onneksi kynnet kasvaa kuitenkin melko nopeasti. Harmi juttu :( Toivottavasti kyntesi kasvaa pian pidemmiksi =)

Annika (axu) kirjoitti...

Tähdet sopivat todella hyvin yhteen tuon kynsilakan kanssa. :)

Jonna kirjoitti...

Kiitti, niin mustakin :)

powderpuff kirjoitti...

Heissan, käyppä kurkkaamassa, blogissamme on sinulle pieni yllätys! :)
http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com/2012/03/rakkain-blogini.html