tiistai 19. heinäkuuta 2011

akryylia varpaissa

tiistai 19. heinäkuuta 2011
siskon varpaankynsissä perus lakkaus, mutta molemmissa isovarpaissa on parit akryyliruusut :))


kynsissä wild and crazyn bombay
akryyliruusuissa kiss nail artin vaaleanpunaglitteristä lakkaa
(ton nail art lakan mukana tuli kans keltaglitterinen nail art lakka ja tummanvioletti nail art lakka + ranskalaisen manikyyrin tekoon tarkoitettuja tippitarroja ja hopeisia timantteja)
+ lopuksi lumenen päällyslakkaa


8 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Mahtavat nuo kynnet! mutta millä saat nuo koristeet pysymään? tuntuu että eikö ne varsinkin varpaissa lähde kenkien jne mukana? käyhän muuten kurkkaamassa minun blogia jos vaan yhtään kiinostaa :) (kehitysideoitakin saa jättää vaikka aika alussa mennäänkin!)

Jonna kirjoitti...

Kiitti! Noi pysyy ihan vaa päällyslakalla, eikä lähe helposti :) Noista ei oo paljon kokemusta varpaiden kynsissä, mutta kerran mulla oli tollasia sydämiä varpaankynsissä ja kyllä ne pysy, eikä lähteny kenkien mukana. Sormien kynsissäkin noi pysyy ainakin viikon, jossei enemmänki. Toki tuun käymään blogissasi :)

pulla kirjoitti...

sait musta uuden lukijan, löysin sun blogin tuolta sonnelan kommenttilootasta :D ajattelin vaan ilmottaa, tykkään sun kynsistä mitä tossa nyt vikkelästi selailin :)

Jonna kirjoitti...

Kiva, tervetuloa lukemaan! =) Ja kiitos :)

Emmi kirjoitti...

Ehkä minäkin nyt uskalla kokeilla, jotenkin aina tuntunut että kun ne on koristeet on tuollaiset ulkonevat niin ne jäis kiinni tukkaan ja yleensäkkin jokapaikkaan:D

Jonna kirjoitti...

Joo kannattaa kokeilla! :)

shiny kirjoitti...

Tosi kivan näköiset noi ruusut varpaissa!:) hyvä idea:)

Jonna kirjoitti...

Kiitti! =)