perjantai 29. heinäkuuta 2011

liukuvärjäys

perjantai 29. heinäkuuta 2011
Ajattelin tehdä uuden liukuvärjäys tuton ton melkein vuoden vanhan tilalle. Mun tyyli tehdä liukuvärjäys ei oo muuttunut, mutta väline millä sen teen on vaihtunut.


Tein ite pelkän eri sinisten liukuvärjäyksen, mutta voihan sen tehdä vaikka monella eri värilläkin.Noilla väreillä toteutin mun liukuvärjäyksen.
Laitoin ensin kerroksen H&M:än Pink Mistiä, (animaation 1. kuva).
Sitten alotin liukuvärjäyksen ton jutun kanssa, mikä on kuvan oikeessa reunassa. Se on ostettu kirjakaupasta eurolla.
Laitoin ensin Anytimen Taikamerta melkein koko kynnelle kerroksen, mutta sitten lisäsin sitä vielä toisen kerroksen, (animaation 2. kuva).
Liukuvärjäystä jatkoin toisen värisellä sinisellä two way lakalla. Lakkaa laitoin kerroksen ja töpöttelin sitä vähän yli puolen kynnen verran, mutten kuitenkaan niin paljon kuin Taikamerta, (animaation 3. kuva).
Turkoosimpaa lakkaa töpöttelin myös vaan kerroksen ja sitä töpöttelin noin puolelle kynttä, (animaation 4. kuva).
Lopuksi lakkasin (en enää töpötellyt) Wet'n Wildin hopeista glitterlakkaa liukuvärjätylle alueelle, en siis koko kynnelle, (animaation 5. kuva).

Oon käyttänyt liukuvärjäykseen myös keittiösientä, mutta tykkään enemmän tosta nykyisestä kapistuksesta, koska tuntuu, että saan sillä tasaisempaa jälkeä. Myös meikkisieni sopii tohon hommaan!

Päällyslakkaa en kynsiin laittanut vielä, koska jatkan kynsiäni vielä huomenna. Luvassa vaihteeksi 3D-koristeita. Laitan valmiista kynsistä sitten vielä kuvaa :)

Lopuksi vielä kuva liukuvärjätyistä kynsistä:Toivottavasti en nyt unohtanu tosta mitään tärkeetä :) Huomauttakaa jos unohdin!


P.S. Jee, 40 lukijaa! Kiitti kaikille! =))

Ei kommentteja: