maanantai 25. heinäkuuta 2011

uusimpia lakkoja

maanantai 25. heinäkuuta 2011
Nyt ajattelin näyttää lakat, jotka olen ostanut tässä vähän ajan sisällä. Osa lakoista onkin jo päässyt edellisiin lakkauksiin ja sitä myöten postauksiinkin, mutta esittelen ne nyt sitten uudestaan. Mun tai siskon kynsistä en nyt postaa, sillä ollaan tehty kilpailukynsiä, eikä haluta niitä vielä julkasta täällä blogissa :) Mun varpaankynsistä voin kuitenkin postata lähipäivinä.


Aloitetaan noista Evelinen lakoista. Toi etummainen on numeroltaan 267 ja se on tollanen perus nude, joka sopii hyvin ranskalaiseen manikyyriin. Sitten seuraava on shimmerinen, vaalea beige, numeroltaan 330. Kolmas on numeroltaan 308 ja sävyltään tummemman vaaleanpunainen, jos noin voi sanoa :D Ja viimeinen on melko perus punainen, sävynumeroltaan 498.

Sitten flormarin lakkoihin. Ensimmäinen lakka on roosahtavan vaaleanpunainen (121). Sitten on tummemman pinkki (N001). Kolmantena on vaaleanliila liilaalla shimmerillä (U28). Viimeinen taas on tummemman sininen liilaalla shimmerillä (U25).

Ja vielä kaksi H&M:än lakkaa. Eli musta cracked lakka, cracked black ja pinkki lakka oranssilla/kultaisella shimmerillä, pink.

Siinä ne sitten oli ja ensikerralla postaan taas lakkauksista! =)

P.S. Kyselyssä, jossa kysyin haluatteko mun kirjoittavan kunnollisilla lauseilla vai ei-kunnollisilla lauseilla, kunnolliset lauseet voittivat. Eli kysymys kuuluu: onko tekstiäni nyt kivompi lukea?


Onko tälläset ostospostaukset kivoja vai turhia? :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä olin toinen niistä ei-kunnollista tekstiä äänestäneistä.. Tätäkin tekstiä on kiva lukea, vaikkei eroa siihen edelliseen paljoa olekkaan. Ois kiva tietää, miks nii moni halus sun kirjottavan ns. kunnollisesti. :D

Ine kirjoitti...

Blogista tulee asiallisempi fiilis jos kieliasu on kunnossa (: Ja onhan tuota kevyempi lukeakkin. Ja ostospostaukset on ihan parhautta!

Jonna kirjoitti...

Anonyymi: No hyvä, että tämäkin teksti kelpaa. Kiitti kommentista! =)

Ine: Joo, ihan totta puhut :) Ja kiva, että ostospostaukset kiinnostavat.