maanantai 27. helmikuuta 2012

inspiroidu koruista -teemaviikko: päivä 1

maanantai 27. helmikuuta 2012
Jeee, mun blogin ensimmäinen teemaviikko käynnistyy nyt! :-)
Otsikosta käykin jo ilmi, että teemaviikossani kynsiin on tullut idea jostakin korusta/koruista.
Ensimmäisenä vuorossa nappikynnet, joiden idean sain kaulakorusta.Kaulakorussa on tummansininen, punainen ja musta nappi sekä vihreä pallo. Kaulakorun ketju koostuu pienistä hopeisista palloista.
Kynsiin valitsin pohjaväriksi sinisen. Dotting tooleja apuna käyttäen tein kynsiini mustia ja punaisia nappeja sekä vihreitä palloja. Lisäksi tein myöskin dotting toolilla ketjua esittävää hopeista pallojonoa ympäri kynsiä.

 Ihan ensimmäiseksi lakkasin kerroksen Rimmelin Blue Vogueta. En halunnut kynsistä kuitenkaan niin tummia, joten lisäsin yhden kerroksen Wild and Crazyn Super Dooper Blue:ta, joka ei ole hirvittävän peittävää. Punaisissa napeissa käytin Flormarin N001:tä ja mustissa napeissa Lumenen Sametin Kosketusta. Vihreät pallot toteutin vihreällä two way -lakalla ja hopeiset pallot on tehty käyttäen Casuellen hopeista lakkaa. Päällyslakkana käytin Seche Viteä.

Miltä teemaviikon aihe kuulostaa? :)

4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kiva idea! Ja hienot kynnet myös =) Jostain syystä kuvasi näyttävät liian korkeilta, aivan kuin niitä olisi venytetty, onkohan vika omassa koneessani vai näkyykö jollain muulla kans samoin?

Ine kirjoitti...

Tosi hauska idea (: Ja mahtavat kynnet!

Jane kirjoitti...

Tosi kiva idea! :)
Mulla on muuten sama kun Mialla O.o Varsinkin pullokuva on hyvin oudon näköinen.

Jonna kirjoitti...

Mia: Kiitos! :) Kuvia en ole venyttänyt, vaan olen kokoa muuttanut vähän pienemmäksi kun lisäsin kuvat blogitekstiin. Itse en kyllä huomaa kuvissa mitään outoa :o

Ine: Kiitos paljon! :)

Jane: Kiitti! :) Outo juttu, mulla kuvat näyttää ihan samoilta kuin ennenkin :o