tiistai 7. helmikuuta 2012

oranssia liukuvärjäystä

tiistai 7. helmikuuta 2012
Tein viikonloppuna oranssit liukuvärjätyt kynnet. Tällä kertaa kuitenkin yritin ekaa kertaa tehdä liukuvärjäyksen toisinpäin kuin yleensä teen. En tehnytkään kynsiä niin, että vaalein väri on alhaalla ja kärjissä tummin väri. Kynnet olisivat voineet onnistua paremmin, mutta näitä täytyy koittaa pian uudestaan, vaikka joillain muilla väreillä :)


Lakkasin koko kynnet ensin vaaleimmalla oranssilla. Töpötin samaa oranssia myös kynsien kärkiin, jotta pinta näytti liukuvärjätyltä. Sitten otin käyttöön vähän tummemman oranssin, jota töpöttelin yli puolen kynnen verran. Tumminta oranssia lisäsin töpöttäen noin puolen kynnen verran. Tässä vaiheessa ajattelin kynsien olevan valmiit, mutta olihan sitä glitteriä sitten pakko lisätä :-) Lisäsin siis oranssista glitterilakkaa myös töpöttely tekniikalla, saman verran kuin tumminta oranssia. Lopuksi suojasin liukuvärjäykset kerroksella päällyslakkaa.Pohjalakkana ja kärjissä käytetty lakka on Anytimen Auringonkukka, muut liukuvärjäyksessä käytetyt lakat on two way -lakkoja ja päällyslakka on Evelinen.

Oon huomannu, että käytän two way -lakkoja aina muuhun, kuin mihin ne on tarkotettu. En tee mitään käsinkoristeluja vaan käytän niitä just liukuvärjäyksiin :D Mun mielestä niissä on vaan niin hyvä värivalikoima, mistä saa hyviä liukuvärjäyksiä.

Seuraavaksi postaankin parit kilpailukynnet, luultavasti huomenna tai ylihuomenna :)

6 kommenttia:

hannele kirjoitti...

Ihanan pirtsakat! Kivalta näyttää tuo glitter tuolla kynnen juuressa :)

Jonna kirjoitti...

Kiitos! Mustakin toi glitter sopii kivasti tonne juureen, ihmettelen miksei ennen oo tullut kokeiltua sitä noin :o :)

Bambi kirjoitti...

Ihanan lämpimän väriset!

Jonna kirjoitti...

Niin mustakin :-) Kiitti kommentista!

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen kesä ja lämmin aurinko - ihanat! Tosi kiva idea laittaa glitterit noin. Näistä kynsistä tuli hyvä mieli.
-T-

Jonna kirjoitti...

Niin tulee. Kiitos! :) Mä tykästyin kans tohon tyyliin miten tota glitteriä noissa on. Kiva kuulla, että tuli hyvä mieli ja kiitos paljon kommentista, tää oli tosi piristävä kommentti! :)