torstai 16. helmikuuta 2012

palkintoja ja muita uutukaisia

torstai 16. helmikuuta 2012
Edellispäivänä saapui siskon palkinnot CesarsShopin kilpailun johdosta. Sisko valitsi suurimman osan tuotteista, mutta sain mäkin parin jutun valita :-)Siinä kaikki tuotteet yhteiskuvassa.


Haluttiin molemmat siskon kanssa kokeiluun höyheniä. Pienet, yksiväriset höyhenet oli yhteinen valinta ja sitten ton ison pallollisen mä valkkasin :)


Strasseihin tuli täydennystä pinkkien ja vaaleanpunaisten muodossa, koska ne oli melko vähissä.


Sisko halusi tollasia tarroja, joissa on helmet keskellä ja hopeisia strasseja.
Musta varsinkin noi keskimmäiset missä on helmi keskellä ja hopeiset strassit ympärillä, näyttää tosi kivoilta! (:


Noista Color Clubin lakoista ei oo vaikee päätellä minkä mä halusin :D Eli siis vasemman puoleisen turkoosihtavan vihreän Edie:n :)
 Tuossa keskellä on vaaleanpunainen Get a Clue ja sitten vielä valkea Tree Hugger. Kuten kuvasta huomaa Edie ja Tree Hugger ovat minilakkoja ja Get a Clue on ihan normikokoinen.


Mukaan tarttui myös Konadin helmiäisen valkoinen leimailulakka, Konadin aluslakka sekä Cesarsin pikakuivattava päällyslakka.


Ja pitihän sitä pari laattaakin saada =) Valittiin sitten m71 ja m3.


Nämä viimeiset uutukaiset eivät sitten olekaan enää palkintoja vaan ihan itse hankittuja. Kuvassa siis tuollaisia valkoisia kukkakynsitarroja, Mavalan Barrier aluslakka sekä Mavalan spray, joka kuivattaa lakkauksen.

Kovasti tekisi mieli jo kokeilla noita höyheniä. Ja tuo Mavalan spraykin kiinnostaa aika paljon :-)

Onko kenelläkään kokemuksia tuosta Mavalan spraystä? :)

5 kommenttia:

Vanquish kirjoitti...

Ihana palkintosetti! :)

Mä käytin n. puolisen vuotta tuota Mavadry-spraytä. Olin todella tyytyväinen. Kuivatti nopeaan eikä haissutkaan kauhean pahalle ;) Sitä vain kului hintaansa nähden aika paljon. Mattalakan päälle suihkutettuna jätti sellaisen "mattaisan kiillon", eli siihenkin ihan ok :)

Tuosta barrier-basesta en taas tykännyt yhtään, liian lirua oli mulle :)

Tiia kirjoitti...

Tuo M3-laatta on ylisöötti <3 Se on mun ensimmäinen laattani :)

Jonna kirjoitti...

Vanquish: Tosi kiva kuulla, että olit sprayhin tyytyväinen. Täytyy päästä itekin kokeilemaan sitä pian :-) Tuosta barrierista en osaa itse sanoa vielä mitään, kun en ole kokeillut. Toivottavasti se kuitenkin olisi ihan kelpo aluslakka :)

Tiia: Se on tosi söpö! =)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja! :3

Jonna kirjoitti...

Jep :-)