perjantai 10. helmikuuta 2012

ystävänpäiväkynnet I

perjantai 10. helmikuuta 2012
Osallistuin CesarsShop:in ystävänpäivä-aiheiseen kynsikilpailuun ja nyt ajattelin näyttää millaisilla kynsillä osallistuin :)


Tykkäsin kynsien ideasta, mutta toteutuksesta en niinkään...
 Lakkoja ja tarvikkeita en kuvannut, mutta muistan, että käyttämäni punainen oli Evelinen 498 ja lakatuissa sydämissä Color Clubin Peppermint Twist. Lakatuissa sydämmissä on myös pinkkiä irtoglitteriä. Pari sydäntä ympäröin hopeisilla glittereillä. Sitten tein myös valkoisia ja pinkkejä 3D-sydämiä. Osaan sydämistä laitoin pinkkejä mikrohelmiä. Päällyslakkana käytin Evelineä myöskin :)

Tänään päätin sitten lyhentää kynteni. Mun kynnet oli jo sen verran pitkät ja käppyrät, ettei ne olleet enää kauhean siistit, joten halusin siistiä ne lyhentämällä. Ei ne vieläkään mitkään todella lyhyet ole, mutta kyllä huomaa, että kynttä on viilattu melko paljon pois :) Seuraavaksi olisikin vuorossa niiden lakkaus. Ajattelin osallistua taas kerran kilpailuun, jos ne nyt onnistuu. Niistä en voi siis postata vielä lähiaikoina :/ Onneksi edes yhdet kynnet kuitenkin odottavat postaamista, ettei blogi nyt ihan hiljentyisi. Mun pitäisi tehdä vielä muutamat kynnet siihen teemaviikkoonkin. Yritän kuitenkin aina välillä tehdä kynnet, jotka voin samantien näyttää täällä! =)
Tykkään paljon tulevan teemaviikon aiheesta, mutta en taida paljastaa sitä vielä ;)

Onko siellä muita ystävänpäivä-kynsikilpailuun osallistuneita? :)

2 kommenttia:

Kynsille kirjoitti...

Höh! Liian myöhään tuli tieto kilpailusta minun korviini joten ohi meni:).. Myös minun blogissani on kilpailu meneillään, käy katsomassa!

Tykkäilin näistä ystävänpäiväkynsistä ja myös noista -kakkosista!:)

Jonna kirjoitti...

Harmi, no jos ensi kerralla ehtisit osallistua! :) Täytyypä käydä blogissasi katsomassa. Kiitos! :)