maanantai 20. helmikuuta 2012

teippimanikyyri

maanantai 20. helmikuuta 2012
Tein nämä seuraavat kynnet jo jonkin aikaa sitten. Halusin kokeilla teippimanikyyria, koska en sellaista ollut oikein ennen tehnyt :-)
 Tiesin heti, että haluan käyttää keltaista ja sitten keksinkin sen kaveriksi valkoisen ja kultaisen. Halusin kuitenkin myös vähän jotain muutakin väriä ja sitten päätinkin yhdistää muihin väreihin myös turkoosihtavan vihreän, joka sopikin hyvin mukaan.Yllätys yllätys, halusin kynsiin lisäksi vielä jotain. Päädyin sitten irtoglittereihin, koska niitä en ollut vähään aikaan käyttänyt. Tykästyin kynsien lopputulokseen ja tuohon teippi-tekniikkaan.
Tähän samaan teippimanikyyriin voisi keksiä miljoonia eri väriyhdistelmiä :)Lakkasin kynsille ensin yhden kerroksen Dependin 054:ta. Lakan kuivattua otin käyttöön ohutta teippiä/koristenauhaa. Joka kynteen tarvitsin kaksi palaa teippiä ja asetin ne vaakasuuntaiseen v-kirjaimen muotoon. Sitten teippien ollessa paikoillaan lakkasin kynsien alimman osan Goshin Yellow Doll:illa, keskiosat Wet'n Wildin French White Creme:llä ja kärjet Casuellen kultaisella.
 Annoin kynsien kuivata ihan kunnolla ja vasta sitten otin teipit pois. Teipit olisi tietenkin voinut ottaa pois heti lakkaamisen jälkeen kun kynnet ovat vielä märät.
Ja sitten alkoi se glitterillä pelaaminen :-) Otin ensin vuoroon keltaisen tikkuglitterin, jota laitoin molempien pikkurillien ja etusormien keltaisen osion päälle. Lakkasin ensin siis keltaiset osiot Sechellä ja sitten kaadoin keltaista glitteriä päälle. Otin avuksi siveltimen, jolla painelin vähän glitteriä tarraamaan paremmin ja pyyhin samalla ylimääräisiä pois. Samalla tekniikalla lisäsin kynsiin kultaisen ja valkoisen glitterin. Kultaista glitteriä laitoin molempien keskisormien kultaisiin kärkiin ja valkoista laitoin peukaloiden ja nimettömien valkoisiin osiin.
Ihan lopuksi lisäsin Seche Viteä kuivattamaan :)


7 kommenttia:

Ria kirjoitti...

Ihanan värikkäät kynnet! Itekin olen vähän aikaa miettinyt josko leikkisi teippien kanssa, mutta en ole oikein saanut vielä aikaiseksi :D

http://riaaskartelee.blogspot.com/

Jonna kirjoitti...

Kiitos! Mullakin pyöri mielessä ajatus kokeilla teippimanikyyriä aika kauan ennen kuin kokeilin :-)

dreamer kirjoitti...

Voisitko tehä tutoa tosta teippisysteemistä, kun en ihan saanu kiinni tosta selityksestä :D

Jonna kirjoitti...

Juu tottakai voin :)

Minna kirjoitti...

Glitz & Glamissa olisi haaste sinulle. ;)
http://glitz8glam.blogspot.com/2012/02/top-10-kynsilakkani.html

eerika kirjoitti...

oi että, itellä on teipit maannu laatikossa reilun vuoden, eikä ole tullut käytettyä. Mani oli kyllä tosi kiva, että pitäisköhän koittaa tehdä joskus.. Ps. mun blogissa on meneillään arvontaa.. http://pientajaisoakynsilla.blogspot.com/2012/02/blogiarvonta.html

Jonna kirjoitti...

Mullakin on noita teippejä ollut vaikka kuinka kauan omistuksessa, mutta nyt vasta sain aikaiseksi kokeilla niitä :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla, koska saa kivat kynnet, eikä se niin vaikeetakaan oo! :-)