sunnuntai 5. helmikuuta 2012

postausehdotuksista/kehittämisideoista

sunnuntai 5. helmikuuta 2012
Arvonta on nyt päättynyt! Voittajan arvon tänään myöhemmin :)
Osallistumisia tuli paljon ja mukaan oli mahtunut myös muutama tupla osallistuminenkin. Huomasin myös sellaisen asian, että osa ilmoitti saavansa arvan siitä, että oli julkinen lukijani jo ennen arvontaa, vaikka oikeasti oli liittynyt lukijakseni arvonnan julkistamispäivänä tai jopa myöhemmin. Jos tälläistä vilppiä huomasin, niin en kyllä siitä arpaa antanut. Sääntöjä kun noudatan, jotta kilpailu olisi reilua kaikkia kohtaan =) Mutta ei niistä sitten sen enempää vaan tämän postauksen tarkotuksena oli sen lisäksi, että ilmoitin arvonnan päättymisestä koota tähän teidän palautteita, ehdotuksia ja ideoita, joita kirjoittelitte arvontaan osallistumiskommentin yhteyteen :)

Tutoja pyydeltiin mahdollisimman paljon, sekä kuvin että videotutoja. Tutoja, joita haluttaisiin nähdä on kuivamarmorointi, vesimarmorointi, liukuvärjäys ja leimaaminen. Myös sellainen tuto kiinnostaisi, jossa esimerkiksi teen kynsiin vesimarmoroinnin, siihen päälle leimauksia ja sitten vielä palloja/strasseja ym. koristeita.
Kuivamarmorointia en ole itse edes koskaan kokeillut, mutta täytyy jossain vaiheessa yrittää ja saada siitä tutokin aikaiseksi. Ihan ensimmäisten postauksien joukossa olen näyttänyt miten teen vesimarmoroinnin, mutta päivitetyn version voisin tehdä ja vaikka videon muodossa. Liukuvärjäys videotuton teinkin just vähän aikaa sitten. Itse en kauheasti leimaamista harrasta, mutta yritän ryhdistäytyä ja tehdä tuton. Tää tuto-toive, missä yhdistyy monenlaista tekniikkaa ja koristeluita kuulostaa kivalta, joten enköhän sellaisenkin saa aikaiseksi :)
Tutoja tulen siis toteuttamaan parhaani mukaan ja lupaan tehdä myös videotutoja välillä.

Lakkauksia, joissa on käytetty koristelulakkoja on myös pyydetty mua tekemään. Ajankohtaisuutta toivottiin, eli esimerkiksi nyt voisi tehdä talvisempia kynsiä.
Mä käytän kauheen vähän koristelulakkoja, mutta jonkun hyvän idean sattuessa täytyy niitäkin testailla. Ideoita otan myös vastaan! :) Ajankohtaisuutta olenkin yrittänyt noudattaa, mutta jotenkin talviset kynnet on tuottaneet mulle vaikeuksia. Mitään ideoita talvisiin kynsiin ei oo tullut mieleen. Tai ainoastaan jotain sellaisia, joissa on sininen liukuvärjäys ja lumihiutaleita, mutta niitä on näkynyt niin monissa blogeissakin jo, etten ole sellaisia sitten tehnyt.

Teemaviikkoa on pyydetty paaaljon. Yksi teemaviikko idea on sellainen, että joka päivä kynnet tehty jollain tiettyä väriä noudattaen. Myöskin lakkauskilpailua jonkin teeman mukaan ehdotettiin. Arvontojakin olisi kuulemma kiva olla enemmän.
Teemaviikko on näiden kommenttien johdosta tulossa pian. Muutamat kynnet sitä varten on jo tehty. Tämä teemaviikko ei kuitenkaan tule olemaan tuo ehdotettu väri teemaviikko. Pidän tuon ehdotuksen kuitenkin mielessä ja lisää ehdotuksia otan mielelläni vastaan! (: Lakkauskilpailuista tykkään itekin paljon ja sellainen voisi ehkä olla luvassa sitten seuraavaksi arvonnan sijasta. En usko, että pystyn arvontoja pitämään yhtään enempää. Joudun palkinnot kuitenkin maksamaan aina itse ja olen lukiolainen, enkä käy töissä :)


Tuotearvosteluja tykättäisiin lukea ja olisi kiva, että käyttäisin lakkoja laidasta laitaan eli sekä halpoja että kalliita. Saisin kertoa postauksissani enemmän miten olen kynnet toteuttanut ja muutenkin tekstiä saisi olla postauksissa enemmän. Olisi kiva myös, että kertoisin käyttämieni lakkojen ostopaikat ja hinnat.
Tuotearvosteluja en oikein ole koskaan tehnytkään, mutta täytyy varmaan yrittää sekin asia muuttaa :)Lakkoja laidasta laitaan... Ehkä jos omistaisin :D En siis omista mitään kalliita lakkoja. Ainoastaan kaksi China Glazea mulla on ja yksi Color Club ja nekin olen saanut. Mulla vaan sattuu olemaan halpoja merkkejä ja niihin olen ollut tyytyväinen. En ole mitään syytä nähnyt, että mun pitäis hankkia kalleempia lakkoja, vaikka ne onkin hienoja ja niitä kaupoissa ihastelenkin joskus :) Joten tätä toivetta tuskin pystyn toteuttamaan. Mielestäni olenkin selittänyt miten toteutan kynnet, ainakin jos ne ovat olleet vähän monimutkaisemmat. Joskus olen varmaan unohtanut tai jotain, mutta yritän ainakin jatkossa aina kertoa kynsien toteutuksesta. Tekstiä olenkin nyt uusimmissa postauksissani kirjoitellut enemmän. Tiedostan, etten kerro mistä käyttämäni lakat ovat ja mitä ne ovat maksaneet. Hintoja en koskaan muista, mutta paikat kyllä muistaisin. Yleensä olen kuitenkin tehnyt uusimmista lakkahankinnoista oman postauksen, jossa kerron ostopaikan. Hintoja en kuitenkaan niissäkään postauksissa varmaan ilmoita, mutta täytyy jatkossa muistaa tehdä se :)

Blogin ulkoasusta tuli monia kommentteja. Ulkoasua sanottiin aika paljolti tylsäksi ja liian yksinkertaiseksi. Uutta banneria toivottiin ja lisää väriä taustaan. Pirtsakkuutta haluttiin myös lisää ulkoasuun. Kuvien laatua ja kokoa kehuttiin. Animaatioita, joita joskus teen kehuttiin myöskin kivoiksi. Teksistä sanottiin sen verran, että se olisi kivompi jos se tasattaisiin vasemmalle. Sellainen ehdotus oli myös, että kommenteissa olisi kiva näkyä sen kirjoittajan kuva.
Edellispäivänä muutin blogin ulkoasua. Teidän lukijoiden tavoin en ollut itsekään vanhaan ulkoasuun tyytyväinen. Ulkoasusta en halua mitään liian räikeää tai kirjavaa, joten pidän sen melko simppelinä ja käytän muutamaa väriä. Nykyiseen ulkoasuun olen melko tyytyväinen. Mite muut siitä tykkää? :) Uuden bannerin tein myöskin, enkä sitä taas vähään aikaan ole uudistamassa, koska nyt se on mielestäni kiva. Oli kiva lukea, että kuvien laatu ja koko miellyttävät. Hyviä kuvia olenkin pyrkinyt pitämään pääasiana. Animaatioista tykkään itsekin ja niitä tulenkin tekemään silloin tällöin. Tuosta tekstin tasauksesta vasemmalle en oikein tiedä... Mieluummin pidän sen ehkä kuitenkin keskellä. Ja tuon viimeisen ehdotuksen olen jo toteuttanut. Kommenteissa näkyy siis tekstin lisäksi myös kuva =)

Muita ehdotuksia ja ideoita vielä: kynsituotteiden myyntiä, kerron miten hoidan kynsiäni, mitä lakkoja suosittelen ja mitä en, kuva itsestäni, kuvin tai sanoin kerrottuna miten koristelin kynteni ennen blogin aloittamista, kynsilakkakokoelman ja sen säilytyspaikan esittely, lempivaatteiden esittely, huone-esittely videolla ja perusmeikin näyttäminen videolla.
Kynsituotteiden myyntiä en ole koskaan miettinytkään, joten siitä en osaa sanoa mitään. Postauksen kynsieni hoidosta teinkin jo vähän aikaa sitten. Joissain postauksissa olen suositellut lakkoja tai kertonut mistä asiasta en lakassa pitänyt. Niin voin tehdä jatkossakin. Kuvaa itsestäni en ole ajatellut julkaista. Mä voin tässä vastata tohon miten koristelin mun kynsiä ennen blogin aloittamista. Ennen blogia lakkasin mun kynsiä vaan yksivärisesti ja varmaan ainut koristelumuoto oli kynsitarrat. Blogin aikana olen perehtynyt erilaisiin koristelumuotoihin ja lakkaustapoihin :) Kynsilakkakokoelman olen jossain vaiheessa esitellyt, mutta voin postata aina välillä aiheesta (: Säilytyspaikkaa en ole varmaankaan esitellyt, mutta sen voin tehdä. Ja sitten nuo viimeiset ehdotukset eli lempivaatteiden esittely, huone-esittely ja perusmeikin näyttäminen... Olen päättänyt blogini olevan vain kynsiblogi, joten en usko toteuttavani noita toiveita.


Kiitos kaikista ideoista ja ehdotuksista! :)
Toivottavasti huomioin ne kaikki.

Palaan tänään siis vielä ilmoittamaan arvonnan voittajan, joten olkaa kuulolla =)


Ei kommentteja: